Gender reveal doos

 32,50

Deze gender reveal doos heeft een grootte van 38x75x75cm

U kunt tijdens het bestelproces  in de opmerking laten weten welke kleur u in de doos wilt en wanneer u de ballon komt ophalen.

Gender reveal doos is verkrijgbaar via de webshop van de Feestwinkel en af te halen in Dordrecht en in ons afhaalpunt in De Veldoven 27 Hendrik ido Ambacht

Beschrijving

Beschrijving

Gender reveal doos

Deze Gender reveal doos is een leuke verrassings doos om het geslacht van u kindje bekend te maken.

Deze reveal doos is een rechthoekige doos bedrukt met ballonnen.

Deze doos vullen wij met helium gevulde ballonnen in de kleur van het geslacht van het kindje.  We versieren de doos met roze of blauwe tule voor extra feestelijkheid.

Tijdens uw gender reveal party maak je de doos open en dan komen de ballonnen eruit zweven en weet iedereen het geslacht van je kindje.

LET OP: Deze doos haalt u kant & klaar op De Veldoven 27  Hendrik ido Ambacht,  en moet u halen op de dag dat u uw gender reveal feestje heeft. Het kan niet een dag eerder, want dan gaan de ballonnen op de dag van uw feest niet meer omhoog. Dit omdat helium maar een korte tijd van kracht blijft.

DIT ARTIKEL KUNNEN WIJ HELAAS NIET OPSTUREN

 

In “De Feestwinkel”  Dordrecht kunt u ook terecht voor alle soorten en maten ballonnen van de twee beste merken in de ballonnenwereld QUALATEX en BELBAL,  we hebben een uitgebreid assortiment in dames en heren pruiken, Bordjes en bekers op kleur, slingers en vlaggenlijnen voor alle leeftijden, huwelijk, geboorte, sweet sixteen, Abraham, Sarah, baby shower, maskers, halloween, carnavals kleding, en natuurlijk schmink van twee heel gerenommeerde merken GRIMAS en SUPERSTAR maar eigenlijk is er teveel om op te noemen.

Al onze latex ballonnen zijn biologisch afbreekbaar

Klik HIER voor nog meer leuke versieringen