Schmink

OFFICIEEL GRIMAS DEALER

Kinderfeestje, verjaardag, halloween, carnaval, bedrijfsfeest of sportfestijn; schminken en geschminkt worden is al een feest op zich. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Laat het feestje niet verpesten door inferieure kwaliteit, alleen met grime en schminkproducten van professionele kwaliteit wordt het pas echt feestelijk.

Wilt u direct schmink bestellen in onze webshop? Klik hier

xhome-logo-grimas.png.pagespeed.ic.Noe6DbwjTe


De Feestwinkel is officieel dealer van schminkproducten van Grimas, kryolan en Superstar.

Grimas Water Make-Up (pure)

Grimas water make-up (pure)* is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. De water make-up is verkrijgbaar in paletten met 6, 12 of 24 napjes van 2,5 ml. Daarnaast zijn de kleuren los te verkrijgen in doosjes van 15, 25 en 60 ml.

*Pure betekent dat het betreffende product geen chemische conserveermiddelen (zoals bv parabenen) of halogeen organische verbindingen bevat. Ook zijn de “pure”producten, zoals alle grimas producten, glutenvrij en ongeparfumeerd.

Kleuren:

prod_watermakeup_pearl_webklein prod_watermakeup_webklein prod_creme_webklein

 

Er zijn diverse matte kleuren water make-up met daarnaast diverse tinten pearl. De kleuren zijn onderling mengbaar.

Basis:

Water make-up kan direct op de huid worden aangebracht, maar u kunt ook eerst een laagje grimas cake make-up aanbrengen. Dit bied het voordeel dat de kleuren van water Make-up egaler aan te brengen zijn, sprekender zijn en later ook weer makkelijker kunnen worden verwijderd. Cake make-up droogt snel en vermengt zich niet met de water make-up

Werkwijze:

Water make-up werkt in princiepe net als water verf.maak met een penseel of een make-up sponsje  (grotere huidgedeelte) en wat water het kleuroppervlak papperig. Werk niet te droog, maar ook niet te waterig. De pearltinten, zoals zilver en goud, zijn iets korreliger van textuur en vragen om wat meer water. Water make-up droogt binnen 15 seconden. Wanneer u niet wilt dat de kleuren zich met elkaar vermengen, wacht u tot het eerste kleurlaagje droog is alvorens u er overheen werkt. Wanneer u te dik werkt of veel laagjes over elkaar aanbrengt, krijgt ueen craquele effect. Verscoon het water waarin u uw penselen uitspoelt regelmatig en werk bij voorkeur met tweewaterbakjes: èèn voor lichte en èèn voor donkere tinten.

Grimas Creme Make-Up (pure)

Grimas crème make-up (pure)* is een goed dekkende make-up op basis van oliën en wassen. Crème Make-up word gebruikt voor de visagie,cosmetische camouflage en als theater make-up. Crème make-up is verkrijgbaar in paletten van 12 en 24 stuks en als losse potten van 2,5ml, 15ml en 60ml.

*Pure betekent dat het betreffende product geen chemische conserveermiddelen (zoals bv parabenen) of halogeen organische verbindingen bevat. Ook zijn de “pure”producten, zoals alle grimas producten, glutenvrij en ongeparfumeerd.

Kleuren:

Crème make-up is verkrijgbaar in 70 kleuren, van wit tot zwart, diverse felle kleuren, zilver en goud en een grote variatie aan huidtinten. De kleuren zijn onderling mengbaar. Alleen felle kleuren van grimas latex neuzen en sets.

Basis:

Door de samenstelling met wassen en oliën is crème make-up goed te verdragen door de droge en gevoelige huid. Bij een vette of gecombineerde (gedeeltelijk vette) huid kunt u heel dun grimas anti-shine op de T-zone(voorhoofd, neus en kin) aanbrengen voordat u crème make-up aanbrengt.

Toepassing:

Crème make-up is uitstekend geschikt voor lichte cosmetische camouflage. Crème make-up is ook te gebruiken als crème oogschaduw of rouge. Door de wassen en oli:en laat crème make-up zich makkelijk vervagen en is daarom bij uitstek geschikt voor belichten en beschaduwen, zowel bij visagie (shapen, modelleren) als bij theater  (ouder maken, diverse karakters maken, effecten). Crème make-up bij voorkeur droog, donker en koel bewaren.

Grimas Cake Make-Up

prod_cake_webklein

Grimas cake make-up is een is een zeer matte basis make-up. Het word gebruikt voor visagie (televisie, film en fotografie), maar ook voor groot en kleintheater. Cake make-up is ideaal voor grote delen van het lichaam (bijvoorbeeld bij ballet, bodypaint, bodypaint en zwarte piet) of als basis voor beschilderingen in combinatie met grimas water make-up (pure of fluor). Cake make-up is verkrijgbaar in een doosje van 35 gram.

Kleuren:

Er zijn vele kleuren cake make-up: zwart, wit, gebroken wit, grijs en een breedscala aan huidtinten, van de lichte tot de zeer donkere huid. Cake make-upword niet in felle kleuren gemaakt.

Voorbereiding: 

Cake make-up hecht het beste op een vetvrije huid. De huid daarm eerst reinigen met grimas cleansinglotion. Is de huid enigzins vochtarm of gevoelig, dan kunt u na de reiniging een dun laagje grimas under make-up base aanbrengen. Doe dit enige minuten voordat u met de cake make-up gaat werken, zodat de under make-up base volledig in de huid is getrokken. Gebruik geen vethoudende crème onder de cake make-up.

Werkwijze:

Cake make-up brengt u aan met een licht vochtig make-up sponsje. U kunt het make-up sponsje in een tissue drukken om het overtollige vocht te verwijderen.Indien u te nat werkt vormen zich strepen. U kunt de kleur egaliseren met een zacht droog doekje. Dep eerst wat cake make-up op de hand om de kleurintensiteit te testen. Breng vervolgens de cake make-up met een rollende-deppende beweging, gelijkmatig van boven naar beneden, aan en werk van licht naar donker bij gebruik van meerdere kleuren. Werk de cake make-up goed uit tot in de haargrens en vergeet de oren en de hals niet. Zo voorkomt u een maskerachtig effect. Cake make-up droogt snel op, dus voor een mooi resultaat dient u er snel mee te werken. Cake make-up kan mooi belicht en beschaduwd worden met grimas oogschaduw/rouge. Cake make-up kunt u ook met een penseel aanbrengen. Neem de Cake make-up met een penseel uit aan de rand van het doosje en niet in het midden, om korrelvorming te voorkomen.

error: Inhoud is beveiligd !!